Lørdagsklubb i Strømsgodset 15. september 2018

Gratis klubb for 1.-7. klassinger sør for elva

image

Vi inviterer barneskolebarn fra hele sørsiden av elva til Lørdagsklubb i Strømsgodset!
Vi møtes i storsalen i Strømsgodset menighetssenter, Grønland 101 (de lyseblå husene på Sundhaugen) fra kl. 12-16 lørdag 15. september.

Vi skal høre en historie fra Bibelen, spise pølser sammen, øve på noe til gudstjenesten dagen etter, lage noe, leke og ha aktiviteter inne og ute.
Dagen etter, søndag 16. september, deltar vi på familiegudstjenesten i Strømsgodset kirke kl. 11.00 der vi viser frem noe av det vi øvde på dagen før og bidrar med andre ting. Ta gjerne med hele familien til en koselig stund i kirka.

Er det vanskelig å være med begge dagene, går det an å være med bare lørdagen. Gi beskjed, så får barnet ingen roller i gudstjenesten.

Lørdagsklubben er gratis. Ta med uteklær og godt humør.

Være med på Lørdagsklubben? Send påmelding til kr424@kirken.no, eller tlf 415 70 296.

Sist oppdatert: 03.09.2018
Skrevet av: Kjersti Reknes