Pilegrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke

Dato / tid: 20.08.2017 kl. 11.00
Sted: Buss fra Strømsø/Tangen/Fjell til Skoger. Vandring til Fjell kirke.

Gudstjeneste 11. søndag i treenighetstiden

Pilegrimsvandring fra Gamle Skoger kirke til Fjell kirke gjennom marka. Vandringen starter etter morgenbønn i Skoger kirke, går forbi Skoger kirke over Mæhlen, opp til Skolterudsletta og så ned igjen til Fjell kirke. Vi serverer pilegrimssuppe i peisestua. Turen er på ca 10 km og vi tar en kafferast oppe i skogen etter Mæhlen.

Godt fottøy er viktig - og en matpakke til rasten. Vi serverer kaffe fra en stor svartkjele.

Kapellan Karoline Faber leder gudstjenesten i Gamle Skoger kirke - og pilegrimsbønnene gjennom vandringen.

Pilegrimsvandringen er en tradisjon som gjennomføres for tiende år på rad. Dette året er Strømsø, Tangen, Fjell, Skoger menigheter av Den norske kirke med. Metodistkirken er med for første gang i år.

Det er satt opp buss fra Strømsø kirke kl. 10.00 som går forbi Tangen kirke 10.20, Fjell kirke 10.35- og så til Gamle Skoger.

Vi ber om et bidrag på kr. 100,- for å dekke utgifter til buss mm.

Liturg: Karoline Faber

Kantor: Galina Trintsoukova

Sommerturnus med felles gudstjenester for Tangen, Strømsø og Fjell fra 25. juni til 20. august.

Skrevet av: Ivar Flaten