Fjell menighet

Fjell menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 91 00 
E-post: post.drammen@kirken.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 126377
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

Skihistorie i Kulturkirken Fjell

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Torsdag 8.februar kommer Thor Gotaas med bildekåseriet

"Skråblikk på norsk langrennshistorie"

Thor Gotaas er vår fremste ekspert på norsk og internasjonal idrettshistorie. Han har skrevet 30 bøker om emnet, med titler som «Femmila», «Birken», «Først i løypa», «Før og etter Wirkola» og «Løping» som er oversatt til 14 språk.
Gotaas er en fengende, frodig og morsom formidler og er meget ettertraktet i inn og utland, og Kulturkomiteen er svært fornøyd over at de har fått tak i han. Det gjelder å være tidlig ute, avtalen ble gjort i mai 2017.
Noe av det unike med dette foredraget er at Gotaas har reist rundt og besøkt alle de gamle skilegendene som enda var i live, og dermed fått et personlig og nært forhold til dem. Dessuten har han oppsporet gamle bilder som de færreste har sett før.
Som vanlig når det inviteres til kulturkveld i Fjell kirke, er det kafeteria i peisestue etterpå. Der vil det dessuten ble anledning til å kjøpe bøker som Thor Gotaas har med. Kulturkomiteen venter godt besøk, og kan henvise til bilparkering i skolegården til Galterud skole som ligger like ovenfor kirka.