1000 mennesker innom utstilling i Fjell kirke

Vi hadde to viktige uker i Fjell kirke med utstillingen "Hvis klær kunne fortelle" i begynnelsen av februar

Uka ble kronet med en flott kulturkveld der Øyvind Aschjem fortalte om sitt arbeid med utsatte barn - og om utstillingen som har vandret rundt i Norge i et par år. Louis Jacobi hadde en liten konsert og vel 200 mennesker fikk en uforglemmelig kveld i Fjell kirke.

Vi er svært takknemlige for samarbeidet med Familiehjelpen på Fjell ved Trine Lise Hansen og Linda Moen. Vi har også hatt et utmerket samarbeid med Fjell skole og Galterud skole. Særlig vil vi nevne minoritetsrådgiver ved Galterud skole, Rebecca Tangen Annesdatter. Flere videregående skoler var innom og vi hadde fagsamlinger både for kirkelig ansatte og andre.

Fjell kirke er et møtested i bydelen og utstillingen var en anledning for mange til å oppleve nettopp det. I forkant av kulturkvelden ble det servert et enkelt middagsmåltid i kirkestua. Våre venner og medarbeidere Amina og Bassam fra Syria var ansvarlige for matserveringen.

Se gjerne bilder og reaksjoner på vår facebook-profil www.facebook.com/fjellkirke