Sang og musikk fra grenseløse Drammen

I mange år har vi hatt multikulturell konsert i Fjell kirke i mai. I år inviterer vi spesielt asylsøkere og flyktninger som også deltar i programmet.

Vi er stolt av mangfoldige Drammen og å være en del av et store bredden av nasjonaliteter og kulturer. I Fjell kirke har vi i mange år laget en multikulturell kveld i mai. Det har vært i samarbeid med skolen, moskeen og andre gode krefter i nærmiljøet.

I år, tirsdag 10. mai kl. 19.00 har vi kalt programmet «Grenseløse Drammen» og har invitert musikere og sangere som representerer ulike kulturer. Vi har spesielt invitert de som er ferskest ankomne og som bor i asylmottak i byen. Frivillige medarbeidere henter de som har lyst og mulighet til å være med.

Dette er en god anledning til å få en spennende kulturopplevelse, møte nye mennesker og dele et enkelt måltid med kaffe/te og kaker.

Musikalsk leder er Tom Georg Rødland (piano) som har med seg Jonas Vemøy (trompet) og Andreas Haga (bass). De har med seg sangerne Sofia Sagay, Mette Kleive, Lindita Ottarson, Angelica Kumar med flere.