Fjell menighet

Fjell menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 91 00 
E-post: post.drammen@kirken.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 126377
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

DameEtagen going GOSPEL!

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Vokalensemblet med 13 damer fra hele østlandet, er klare for Fjell kirke lørdag 12. mars kl. 19.00.

DameEtagen så dagens lys høsten 2007. Medlemmene er erfarne vokalister og solister fra ulike sammenhenger som har funnet sammen i denne gruppa.

Nå går de tilbake til røttene! Det startet med gospel for de aller fleste av dem, og nå har de byttet ut hele repertoaret og er klare med en ren gospelkonsert. På turnéplanen for øvrig står bl.a. Brumunddal, Nordstrand og Kongsberg.

DameEtagen har hentet fram noen av sine gospelfavoritter gjennom årene, og både Andrae Crouch, Kirk Franklin, Fred Hammond og Clark Sisters er representert, så det blir mye gjenkjennbart stoff, men også noe helt nytt fra 2015.
 

Ensemblet har vært mye på farten rundt på Østlandet og gjort mange event-jobber, og ett av særtrekkene ved DameEtagen er solistene som alle viser sin egenart og tolkning av låtene. Det er både tette, klangfulle, tøffe, dype og vãre stemmer. Og at de har trøkk til sammen er det ingen tvil om. I gospeldrakt kan de love både inderlig innlevelse og stor stemning.

Det "beste" ved oss handler dessuten ikke bare om det musikalske. Disse jentene har fulgt hverandre i livets opp- og nedturer. Nærheten og varmen i deres vennskap farger i stor grad uttrykket de har.  Etter mange år sammen har disse damene sett verdien av relasjonene og vennskapet som knyttes i en slik gruppe. Gjennom DameEtagen har de funnet en form hvor de kan ivareta både vennskap og sanggleden sammen videre. Dette er en energi som merkes! 

Billetter selges i døra. Voksne kr 250,- Barn under 16 kr 50,-.