Fjell menighet

Fjell menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 91 00 
E-post: post.drammen@kirken.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 126377
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

Konsert med Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Gla'jazz i Fjell kirke torsdag 4. februar kl 19.00

Vi gleder oss til en glad aften i Fjell kirke!

Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble fra Drammen. Orkesteret spiller New Orleans gladjazz og andre låter som swinger. Dette er en gjeng glade musikanter som har kjørt mil etter mil på den musikalske landeveien. Låter som Bourbon Street Parade, Basin Street Blues, Twelfth Street Rag, Tin Roof Blues, Creole Jazz og Summertime, skaper glede over alt.

 

Gyldenløwe 2

Gyldenløwe Brygge Swing Ensemble består av fra venstre på bildet:

 

Bjørn Skjelbred trompeter i Drammen Symfoniorkester.
Ole Kristian Moen tuba. Tidligere Gardemusikkant som har spilt med Holmestrand storband, Eiker storband og selvsagt Drammen Symfoniorkester.
Sven Arne Trolsrud trombone. Hadde sitt eget enmannsorkester på keyboard i nærmere 40 år. Han har spilt i Drammen Symfoniorkester og Holmestrand Storband.
Steinar Hannevig klarinett og tenorsax i tillegg til sine bi-instrumenter som gitar, bass og keyboard. Steinar startet med dansemusikk i 1963 og avtjente verneplikten i Gardemusikken.
Runar Gustavsen banjo. Startet sammen med Steinar i 1963 og har således 50 års erfaring med strenger i alle fasonger. Han spiller også tenorsax og klarinett.
Roger Frostad keyboard. Som tangentmann hadde Roger også sitt eget enmannsorkester i nærmere 15 år.
Erik Fingalsen trommer, som han spiller på både her og i Drammen Symfoniorkester. Erik begynte på trommer sammen med Jonas Fjeld på 60-tallet. Erik spilte også på sine trommer i Gardemusikkens Storband i ’74

Billetter kr 150,- Barn og ungdom under 18 år gratis. 

Kafeteria etter konserten i kirkestua.