Mamas Garden til Fjell kirke torsdag 3. desember 19.00!

Trioen har tidligere holdt flere konserter i Drammen, og det er andre gang de besøker Fjell kirke.

Tradisjonen tro turnerer også i år søskengruppa Mamas Garden Østlandet med julekonserter.
Ingvild, Håvard og Dag Arnold har røttene sine i Finnmark, men har tilbragt store deler av barne - og ungdomstiden i Ål i Hallingdal. I dag er alle tre bosatt i Drammen.

Mamas Garden har høstet flotte kritikker for sin juleplate "Desember". Både VG og Drammens Tidende trillet terningkast 5. Julekonsertene har også blitt svært godt mottatt, og gruppen har etter hvert samlet seg et trofast publikum. Tematikken i sangene gjenspeiler et ønske om ikke å bare ta vare på den gode julestemningen og de gode følelsene, men også om å løfte frem alvorligere tema, som opplevelsen av lengsel og ensomhet i juletiden.

Repertoaret i Fjell kirke vil i hovedsak være hentet fra "Desember", og består av både selvskrevne og mer tradisjonelle julesanger.

Torbjørn Kvamme og Rolf Øyvind Hæg bidrar på piano og perkusjon.