Presentasjon av konfirmanter og nytt menighetsråd

Under søndagens gudstjeneste 15.november blir 8 konfirmanter og det nye menighetsrådet presentert.

Menighetsrådet ble valgt den 13. september, samme dag som kommunestyrevalget, og har allerede hatt sine første møter. Menighetsrådet i Fjell består av 6 faste medlemmer og 5 varamedlemmer. I praksis skiller vi ikke stort på dette og alle inviteres til møtene og deltar i arbeidet.

De folkevalgte i menighetsrådet er en viktig del av frivilligheten i Fjell menighet og er ansvarlige for menighetens praktiske og åndelige liv. Staben arrangerte denne uken (12.11) en stor fest for de frivillige. Vi var 60 personer rundt bordet og hadde en flott kveld. Ja-prisen ble utdelt for andre gang og tilfalt dette året Per Roar Ekeland som har vært en krumtapp i menigheten gjennom mange år, særlig i kulturarbeidet.

Denne søndagen får vi anledning til å bli presentert for personene som nå sitter de fire neste årene i vårt menighetsråd.

Den prisbelønte saksofonkvartetten AQUA D'OR spiller. Sokneprest Ivar Flaten leder gudstjenesten og Galina Trintsoukova leder musikken og sangen.

Kateket Runar Reknes er ansvarlig for konfirmantopplæringen i Strømsø og Fjell. Konfirmantgruppen møtes for første gang til et kick off i Fjell kirke lørdag formiddag.