Fjell menighet

Fjell menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 91 00 
E-post: post.drammen@kirken.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 126377
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

Sterk bildeutstilling i Fjell kirke

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Utstillingen "Unnskyld" ved Charlotte Arnø Storebakken stilles ut i Fjell kirke 11.oktober - 12.november.

 

Charlotte Arnø Storebakken jobber til daglig på Den Norske Opera & Ballett. Det siste året har hun tatt fri i 50% for å male. Hvorfor, når det både går utover familieøkonomien og tryggheten? Hun opplevde at det var noe hun skulle formidle. Søndag 11.oktober åpner hun utstillingen "Unnskyld"  i Fjell kirke. Under gudstjenesten kl. 11 samme dag vil hun fortelle om bildene, og om motivasjonen som ligger bak.

Bildene til Charlotte er gjerne av menneskefigurer. 

- Jeg er opptatt av hvordan menneskene i bildene forholder seg til hverandre og hvordan vi med kroppsspråket vårt uttrykker det vi innerst inne føler. Temaene i bildene har variert.  For tiden utforsker jeg temaene nåde og tilgivelse. 

Utstillingen i Fjell kirke har nettopp dette som tema. Tittelen er "Unnskyld", og tittelbildet som viser en krumbøyd jente, er talende.

- Dette er første gangen jeg stiller ut i et kirkerom. Jeg er spent, og gleder meg, uttaler kunstneren.

- Jeg er også glad for å kunne fortelle om bildene på gudstjenesten i kirken. Det blir en fin og spesiell måte å åpne utstillingen på.

På kirkekaffen samme dag som utstillingen åpnes får vi besøk av Rådmann Osmund Kaldheim, som vil innlede til samtale om sitt arbeid og engasjement i Drammen kommune.

---------

Charlotte Arnø Storebakken har malt siden 1997 hos Atelier Elisabeth Frøberg og deltatt i flere elevutstillinger hos henne. Se flere bilder og les mer om henne her: http://chaarnsto.wix.com/charlotteas 

Utstillingen i Fjell kirke blir hengende til og med 12.november.