Konsert med Ola Bremnes i Fjell kirke 24. september 19.00

Dato: 16.06.2017

Ola Bremnes med band kommer med nytt stoff: Herr Petters poetiske pulver - prelansering av CD som slippes i oktober

image

Ola Bremnes er en av våre mest kjære trubadurer med en rekke nydelige tekster og melodier og en stor diskografi. "Alle" elsker hans nydelige "Har du fyr?". Ola Bremnes har gjort mer enn noen annen – kanskje bortsett fra salmeboka – for å bringe Petter Dass sine tekster ut til et bredt publikum. Nå er han tilbake med ny musikk til Petter Dass-tekstene.
Han har med seg et stjernelag bestående av Ragnhild Furebotten (fele), Tore Bruvoll (gitarer) og Gjermund Silset (bass)

Konserten med Ola Bremnes blir en prelansering av hans nye album som kommer i oktober. Du kan få kjøpt CDen etter konserten i Fjell kirke. Ola Bremnes sier: -Det kan være det ikke har offisiell utgivelse før i oktober, men jeg skal ordne det slik at plata kan selges spesielt for dere på akkurat denne konserten.

Billetter kr. 350,- bestilles pr. e-post til billetter@fjellkirke.no

Petter Dass