Postadresse: Bragernes Torg 6, 3017 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
E-post: post.drammen@kirken.no

Velkommen til Kulturkirken Fjell

Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang torsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først)  Nabokafeen på onsdager og torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Se kalenderen på høyre side for opplysninger om gudstjenester og andre arrangementer!

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Bushra Ishaq i Fjell kirke søndag 17. juni 18.00 - Norske muslimer - hvem snakker for oss?

Skrevet: 13.06.2018

Bushra Ishaq er lege og forsker - og mottok Fritt ords ærespris for sitt dialogengasjement. Hun skrev en bok i fjor høst som er grunnlag for foredraget

Babysangkurs for Strømsgodset, Strømsø, Fjell og Tangen i Strømsø menighetshus

Skrevet: 04.06.2018

Babysangkurs hver torsdag i Strømsø menighetshus september til november 2018

Gøy med musikk høsten 2018

Skrevet: 04.06.2018

Har dere barn som er glad i musikk og bevegelse? Ønsker dere å bli kjent med flere familier som har barn i samme alder som dere?

Kjoleslipp i Fjell kirke

Skrevet: 16.05.2018

Lørdag 2.juni inviterer vi til salg av secondhandklær, catwalk, konsert, kafé, lotteri og moro!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!