Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
E-post: post.drammen@kirken.no

Kulturkvelder

Aktuelt kulturprogram

Vår hardtarbeidende kulturkomite har følgende program for Kulturkirken Fjell i tiden som kommer

Kulturkvelder og konserter i Fjell kirke høsten 2018

Torsdag 8.November kl. 19:00.
Trygve Hoff-konsert ved Jon Wold m/band.
I februar holdt Jon Wold, Arild Mikkelsen, Terje Gulliksen og Terje Kristiansen en hyllest til visesangeren Trygve Hoff på biblioteket i Hokksund. Konserten ble tidenes publikumsrekord, med over 200 publikummere. Gikk du glipp av det?
Sammen med komponist Svein Gundersen står Trygve Hoff bak flere av våre mest kjente og kjære viser, som blant annet «Har en drøm» og «Nordnorsk julesalme». De lokale musikerne har dykket ned i Trygve Hoffs visemateriale, og vil denne kvelden presentere noen av hans fineste viser. Du kan glede deg til en lun og hyggelig konsertopplevelse.

Billetter: kr. 200,-
Kafeteria

Tirsdag 4. desember kl. 19:00.
YMCA Oslo Community Choir v/ Martin Alfsen.

YMCA Oslo Community Choir er et kor bestående av 90 sangere med dirigent Martin Alfsen. Koret ble startet 2009 som prosjektkor ved Norges YMCAs Rønningen Folkehøgskole. Korsangene er ikke skolens studenter, men oppnådde sangere fra hele Oslo. Gjennom årene siden begynnelsen har YMCA Oslo Community Choir gjort flere store konsertprosjekter. I mars 2013 utførte koret "The Young and Soulful Messiah" en moderne versjon av HANDS Messias for en utsolgt konserthus i Oslo. Våren 2014 fremførte YMCA Oslo Community Choir Nelson Mandela-hyllen "Song of Freedom", komponert av regissør Martin Alfsen og jazz trumpetist Arne Hiorth i St. George's Cathedral i Cape Town som en del av Sounds Fringe Festival. Koret har sunget i Bowling Green Park, Emmanuel Baptist Church i Brooklyn, også i Grace Church, White Fields unger sin turne’ i New York i april- mai 2018.

Billetter: kr. 300,-
Kafeteria

Onsdag 12. Desember kl. 19:00.
Julekonsert med vokalgruppen «Fine Blend» og Jernbanens Musikkorps Drammen med dirigent Knut Elias Barstad.

Gratis inngang.

Søndag 23. desember kl. 22:00
Lille julaften med Skaiste Arvan (sopran), Julie Davidsen (fløyte), Aina Davidsen (saksofon), Galina Trintsoukova (flygel, orgel) og Ivar Flaten (prest).

Gratis inngang

Følg oss også på Facebook. Fjell kirke

Kulturkomiteen
Fjell menighet har en egen kulturkomite som planlegger og gjennomfører aktivitetene. Programmet legges i god tid, og forslag og gode ideer til program mottas med takk av komiteens leder Galina Trintsoukova (Galina@fjellkirke.no) eller en av medlemmene i komiteen: Jan Haug, Grete Rognan, Kjell Norman Nilsen, Kirsten Skille, Anne-Kathrine Bondø, Egil Fladmark og Per Roar Ekeland.

Praktiske opplysninger
Det er ikke nummererte plasser og vi opererer etter prinsippet "førstemann til mølla". Det er mulig å bestille billetter ved å sende en e-post til billett@fjellkirke.no Billettene kan betales kontant eller med kort ved inngangen - eller på Vipps 126377 - eller til vår konto 2220.14.83666.  Vennligst merk Vipps og bankinnbetaling med den aktuelle konserten. Ta kontakt med Galina Trintsoukova på e-post Galina@fjellkirke.no hvis du har spørsmål. Hun kan også nås på mobiltelefon 906 14 962

Vi har alltid kafeteria i peisestua med salg av kaker og kaffe etter kulturkveldene. Det sosiale fellesskapet og møtet med kunstnerne etter konserten er en del av opplevelsen i Kulturkirken Fjell.

Det er begrenset plass til parkering utenfor kirken. Det er parkeringsplass til høyre før innkjørselen til kirken og det er normalt mulig å parkere oppe på skoleplassen foran Galterud skole som ligger 2 minutters gange fra kirken.

Se kart på Gulesider her..