Fjell kirke har gudstjeneste hver søndag unntatt sommermånedene.

Våre gudstjenester har litt ulike preg. En gang i måneden har vi gudstjeneste for små og store der vi lager en gudstjeneste som passer bra for barn i alle aldere. Tema og aldersgruppe følger av vår plan for trosopplæring.

En gang i måneden har vi gustjeneste på kvelden. Opplegget kan variere noe på kveldsgudstjenestene.

Kirkeåret bestemmer preg på gudstjenesten og hvilke tekster som brukes. Den norske kirke har tre tekstrekker. Første søndag i advent går vi over til en ny tekstrekke. Tekstene er bestemt av kirken sentralt og blir normalt brukt i alle kirker i landet. Se tekstene her..

Siden første søndag i advent 2013 har vi brukt den nye salmeboken, Norsk Salmebok 2013.

Vår kantor Galina Trintsoukova jobber mye med andre sangere og musikere i byen og distriktet. Derfor har vi ofte medvirkning fra musikere under gudstjenestene våre.

Medlemmer i Fjell menighet deltar aktivt i gudstjenesten med lesninger og praktiske oppgaver.

Ta gjerne kontakt med sokneprest Ivar Flaten (ivar@fjellkirke.no)  hvis du har spørsmål om gudstjenestene! (Telefon 415 45 849)